2013.08.09. 09:54
Hagymás rostélyos
Nem igazán tudtam mit ennék ma, de Apa kedvében akartam járni, és hát nála a hús minden mennyiségben.
A fagyóból kikaptam egy csinosabb csomagot, és mert sem marhafelsál, sem tarja nem volt, sertéscombot olvasztottam ki.
Körülbelül centi vastag szeletekre vágtam, kiklopfoltam, borsoztam sóztam, és vékonyan bekentem mustárral. Félreraktam, amíg hagymát pucoltam, karikáztam, lisztbe forgattam. Olajban aranybarnára sütöttem, és ugyanebben az olajban kisütöttem a húst, aztán a hagymát ráhalmoztam. Ma főtt burgonya volt a köret. :)
(A kép csak illusztráció)
Számszerint:
30dkg sertés comb
4 nagy vagy rengeteg apró hagyma
egy kanál mustár
só
bors
olaj
Köretnek bármi és bármennyi, ami jól esik.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.